Даша Астаф’єва відпочила в Португалії

Даша Астаф’єва відпочила в Португалії

Цього літа Португалія стала однією з найпопулярніших країн для відпочинку.

Джерело: Відомості

Фотоблоги відомих та модних киян рясніють світлинами океану, живописних краєвидів та панорамних фото Лісабона.

Співачка та модель Даша Астаф’єва також провела свою відпустку у Португалії, причому в компанії серферів на березі океану. Своїми враженнями Даша поділилася з сайтом «Buro 24/7».

«Я пообіцяла собі поїхати туди, де ще жодного разу не була, і зробити те, чого ще жодного разу не робила. Серф-кемп у Португалії підійшов ідеально. Напередодні група «Nikita» виступала в Греції, і я вирішила не повертатися до Києва, а прямо звідти полетіти в Лісабон», — прокоментувала Астаф’єва свій вибір.

«Лісабон — моє велике відкриття. Неймовірно красиве місце, яке не псують ні туристи, ні місцеве населення», — поділилася Даша

На запитання, чи дорого обійшовся їй відпочинок, Даша зауважила, що зекономила завдяки серферам.

«В оточенні серферів сам мимоволі перебудовуєшся та приміряєш їх стиль життя: ходиш босоніж, харчуєшся швидкою та корисною їжею, практично не користуєшся косметикою і весь день знаходишся біля океану. Відповідно, витрати були не дуже великі», — поділилася співачка.

Більше ніж серфінг Астаф’єву вразив хіба що океан.

«Ніщо не зрівняється з океаном. Він мене дуже змінив — не тільки відкрив нову, але й допоміг знайти ту стару, якою я була колись. Океан настільки сильно мене вразив, що я подумки повертаюся до нього знову і знову. Океан як велика істота, яка поселилася в мені назавжди. У перший день я вчилася заходити в океан, а в останній день попросила його допомогти мені повернутися в Португалію», — розповіла Даша.

Loading...