Російська акторка пожалілася, що її не хочуть бачити в Україні

Російська акторка пожалілася, що її не хочуть бачити в Україні

Російська актриса театру та кіно Ірина Алфьорова, відома роллю Констанції у фільмі «Д’Артаньян і три мушкетери» та любов’ю до «тирана та диктатора» Путіна, скаржиться, що її не схотіли бачити в Україні.

Джерело: Відомості

Жіночка планувала приїхати у вересні до Києва та Одеси з виставою. Та постановки скасували, передає «Таблоїд».

Алфьорова, яка раніше зізнавалася в коханні до російського президента Володимира Путіна та намагалася виправдати його дії, божиться, що не розуміє, чому українці налаштовані проти неї.

«Це якесь середньовіччя! У Києві та в Одесі ми повинні були грати антрепризний спектакль «Чого ж хочуть чоловіки?». Шикарна постановка про любов і життя, весело і лірично одночасно. Мій партнер по виставі — дивовижний Івар Калниньш. Завжди глядачі дуже добре приймали», — почала обурюватися актриса.

«І раптом напередодні наших гастролей в Україні мені дзвонить продюсер вистави та каже, що поїздку доведеться скасувати: мене, швидше за все, не пропустять в київському аеропорту! Щоб уникнути гучного скандалу, краще взагалі не їхати... Але ж я ніколи не говорила поганого ані про Україну, ані про нинішню київську владу!» — додала вона.

Нагадаємо, рік тому Ірина Алфьорова раділа анексії Криму й запевняла, що піде куди завгодно за Путіним.

Loading...