Бойовики продовжують розпалювати конфлікт на Донбасі — 109 обстрілів

Бойовики продовжують розпалювати конфлікт на Донбасі — 109 обстрілів

Найманці продовжили ескалацію конфлікту на Донбасі.

Джерело: Відомості

Упродовж минулого вечора та ночі бойовики продовжили ескалацію конфлікту в зоні АТО.   Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Найбільш напружена обстановка зберігалася в районі Маріуполя. Там 122-мм ворожа артилерія обстрілювала українські позиції в Новогригорівці та двічі в Старогнатівці. Крім того, по українському опорному пункту в Старогнатівці працювали ворожі міномети калібру 120-мм. 

Неподалік Донецька бойовики з мінометів калібрів 120 і 82 мм та стрілецької зброї били по Опитному, а також вели вогонь із «Градів». Крім того,  зі сторони Донецького аеропорту 122-мм артилерія противника била по житлових кварталах Авдіївки, де взагалі немає сил АТО. 

На Луганщині під мінометним вогнем бойовиків опинялися українські підрозділи в районах Старого Айдару, Трьохізбенки, Станиці Луганської. 

Загалом, упродовж минулої доби найманці 109 разів порушили режим припинення вогню. 15 разів окупанти застосовували артилерію, 34 — міномети, 1 — реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град».

Loading...