Танцівниці київського стриптиз-клубу займалися проституцією

У центрі Києва правоохоронці викрили стриптиз-клуб, у якому танцівниці надавали сексуальні послуги.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі УМВС України в місті Києві.

Як з’ясувалося, представники адміністрації стриптиз-клубу тривалий час займалися сутенерством та втягуванням до проституції танцівниць закладу.

Танцівниці різного віку надавали клієнтам сексуальні послуги, вартість яких коливалася від однієї до шести тисяч гривень за годину, прямо в приміщенні стриптиз-клубу. Половину заробленого дівчата віддавали адміністраторам, решту залишали собі.

Під час проведення обшуків у приміщенні стриптиз-клубу та за адресами проживання правопорушників міліція вилучили документацію, що свідчила про надання сексуальних послуг клієнтам. А також грошові кошти, п’ять мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, фотоапарат, 10 CD-дисків, зошити із записами, контрацептиви тощо.

Відомості про цей факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відносно адміністрації стриптиз-клубу розпочато кримінальне провадження за ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та за ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України.

Loading...