Армен Джигарханян розповів про стосунки з Людмилою Гурченко

Армен Джигарханян розповів про стосунки з Людмилою Гурченко

Легендарний актор Армен Джигарханян повідомив у відвертому інтерв’ю про взаємини з не менш відомою актрисою Людмилою Гурченко.

Джерело: Відомості

Якби вони жили в Голівуді, їм варто було б одружитися, зізнався він.

На рахунку Армена Джигарханяна більше 200 кіноробіт. Його партнерами були найвідоміші актори радянського кінематографа: Тетяна Дороніна, Наталя Гундарєва, Михайло Боярський, Володимир Висоцький. Однак про актрису Людмилу Гурченко Джигарханян говорить з особливим трепетом, пишуть «7 Днів».

З Гурченко він познайомився наприкінці 60-х. Їх зв'язала багаторічна дружба, яка могла перерости в щось більше.

«Майже місяць ми провели в Приельбруссі на зйомках картини «Білий вибух» у Станіслава Говорухіна. Пізніше я бачив багато її проявів і можу сказати, що більш цікавої та суперечливої жінки у своєму житті я, напевно, не зустрічав. І в професії, і в особистих взаєминах. Знаєте, як кажуть, — дивитися можна нескінченно на вогонь і воду. У цей список я додав би і Люсю. Спостерігати за нею завжди було цікаво та заворожуюче. На моїх очах її чоловіком була одна людина, потім був другий чоловік, і з останнім ми теж спілкувалися. Звичайно, не моя це справа, чому вони мінялися», — повідав легендарний актор.

У 1973 році Гурченко та Джигарханян знімалися у Віктора Трегубовича у фільмі «Старі стіни».

«Для Люсі це був дуже важливий фільм, вперше за багато років серйозна драматична роль. Вона зізнавалася, що весь час тремтіла та боялася, що зараз хтось підійде, стусоне по плечу і скаже: «Ну що ти придумала, яка з тебе директор фабрики? Заспівай краще про п'ять хвилин». Ми з нею грали пару вже немолодих людей, які полюбили один одного. І коли я перед камерою обіймав її, цілував, було відчуття, що це потрібно в даний момент не тільки Ганні Георгіївні Смирновій, яку вона грала, але й самій Люсі. Так, це правда, коли ми зображували пристрасть, було відчуття, що ми обидва хочемо цього. Я розумію американських акторів, які закохуються та одружуються під час зйомок, щоб проживати почуття по-справжньому. Якби ми були в Голівуді, то нам з Люсею точно треба було одружитися. Але ні, ми жили в іншій країні, ми так і не дозволили собі нічого зайвого. Не зважилися піти до кінця. Але я можу зізнатися, що досі люблю Люсю. Це чесно», — зізнався актор.

Loading...