П’ятеро людей на Луганщині поранені після обстрілів терористів

Ситуація в зоні проведення АТО загострюється.

Джерело: Відомості

Протягом минулої доби бойовики активізували обстріли вздовж лінії розмежування на Луганщині, поранені троє військових та двоє мирних жителів. Про це повідомляє прес-служба Луганської військово-цивільної адміністрації.

Під потужний ворожий вогонь потрапили Станиця Луганська та Троїцьке. Через мінометний обстріл під Кримським постраждав командир відділення роти 24-ї механізованої бригади.

«По Станиці Луганській гатили з 21.00 до 1.00 із 82-мм мінометів, крупнокаліберних кулеметів, автоматичних і протитанкових гранатометів та зі стрілецької зброї. У результаті було поранено двох військовослужбовців 128-ї бригади», — йдеться в повідомленні.  

У лісосмузі між селищами Вільхове та Болотяне підірвалися на «розтяжці» двоє мирних громадян 1957 та 1958 років народження. Поранені були доправлені до лікарні.

Обстріл Болотяного бойовики поновили 27 серпня рано вранці. Ворожі сили також вели обстріли з танків.

«Сьогодні о 7.20 по Троїцькому стріляв танк. Зараз з'ясовуємо подробиці. Бойовики різко посилили вогневу агресію. Вони почали нахабно обстрілювати Луганську область із забороненої домовленостями зброї навіть удень, що каже про те, що вони продовжують ескалацію, не зважаючи на чергові Мінські угоди», — заявив Георгій Тука, глава військово-цивільної адміністрації. 

Loading...