Приватбанк пропонує студентам Волині придбати квитки завчасно

Приватбанк пропонує студентам Волині придбати квитки завчасно

Для студентів Волині що від’їжджають на навчання напередодні 1 вересня, пропонуємо скористатись сервісом продажу квитків від ПриватБанку — простий та зручний спосіб заощадити власний час та купити квиток у бажаному напрямку, не відвідуючи вокзали та не простоюючи у чергах біля кас.

Джерело: Відомості

Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, цей сервіс працює уже понад рік і став затребуваною послугою, яка дозволяє уникнути незручностей, пов’язаних з вокзальною метушнею та чеканнями в чергах. Як свідчить статистика, на сьогодні на Волині з початку року сервісом купівлі квитків уже скористалось понад 22 тис. клієнтів.

У ПриватБанку купити цифровий квиток на будь-які залізничні напрямки можна за декілька хвилин у відділеннях банку, через термінали самообслуговування, спеціальний сайт та Інтернет-банк «Приват24». Також у банку працює спеціальний цілодобовий сервіс продажу проїзних документів за коротким мобільним номером 3700. Крім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно придбати квитки на автобуси та літаки в будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Ціна квитка на потяг, купленого в ПриватБанку, така сама, як і в квиткових касах вокзалу. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на смартфоні, планшеті або ноутбуці.

Додаткова інформація розміщена на сайті ПриватБанку.

Loading...