Світлана Лобода закохалася в Карпати

Світлана Лобода закохалася в Карпати

Напередодні Дня Незалежності Loboda виступила з концертом у Буковелі, після чого провела дводенний вікенд в оточенні первозданної краси Карпат.

Джерело: Відомості

Приїхавши в Буковель за день до виступу, Loboda була настільки вражена автентичністю та красою природи, що вирішила перервати запис альбому на студії та залишитися ще на один день — подивитися найближчі околиці й познайомиться з культурною спадщиною регіону:

«Після приголомшливого концерту ми сіли в машину та вирушили в дорогу. Можна скільки завгодно захоплюватися Альпами або сусідськими Балканами, але неможливо не захоплюватися Карпатами, — говорить Світлана Лобода. — Тут просто чарівно: первозданна краса природи, коні умиротворено гуляють по проїжджій частині, дерев'яні будиночки, запах сіна та відмінна місцева кухня. А яке дурманне повітря, яким просто неможливо надихатися. Обов'язково повернуся сюди з донькою».

Незважаючи на те, що перед виступом співачки в Буковелі було дуже холодно (концерт проходив недалеко від води) і була велика ймовірність зриву заходу, біля входу в клуб утворилася величезна черга охочих побачити Світлану. Концерт пройшов при повному аншлазі.

На виступ Loboda з'їхалися не тільки місцеві жителі, а й гості з усіх регіонів України. Зворушливим моментом вечора стало виконання Світланою оригінальної версії пісні Кузьми Скрябіна «Нікому щось не треба».

Loading...