Автівку заступника міністра освіти обстрілював п’яний міліціонер

Міліціонер повинен був перебувати на службі в Донецькій області.

Джерело: Відомості

Співробітник МВС також відкривав вогонь у бік будівель Міносвіти та Мінінфраструктури.

Правоохоронці Києва встановили особу чоловіка, який відкрив вогонь по автомобілю першого заступника міністра освіти та науки Інни Совсун — ним виявився співробітник управління Держслужби охорони МВС, котрий входить у спецпідрозділ «Титан». Про це повідомив начальник київської міліції Олександр Терещук, передає Кореспондент.

«Злочинцем виявився молодий чоловік, якому 39 років, уродженець Донецької області. Він є співробітником міліції, є таке управління Державної служби охорони — підрозділ «Титан», — сказав він.

За його словами, чоловік також відкривав вогонь у бік будівель Міносвіти та Мінінфраструктури.

Говорячи про можливі мотиви скоєння таких дій, Терещук сказав: «Була стрілянина п'яної людини — хуліганство, тут чисті мотиви, іншого не скажеш».

Разом з тим, як повідомив начальник столичного главку міліції, слідство встановлює, чому він перебував у Києві, хоча повинен був нести службу в Донецькій області.

Як повідомлялося, затриманий зловмисник, який обстріляв авто першого заступника міністра освіти і науки Інни Совсун, є капітаном міліції та працює в правоохоронних органах.

Нагадаємо, вчора в центрі Києва обстріляли в автомобіль першого заступника міністра освіти Інни Совсун. У машині перебував водій. Одна з куль пролетіла прямо у нього над головою. Інші кулі застрягли в задніх дверях.

Loading...