Екс-солістка «ВІА Гри» народила дівчинку

Екс-солістка «ВІА Гри» народила дівчинку

37-річна Тетяна Найник народила первістка. Співачка, екс-солістка групи «ВІА Гра», народила дівчинку в понеділок, 24 серпня.

Джерело: Відомості

Екс-учасниця групи «ВІА Гра» стала мамою. Співачка Тетяна Найник народила своєму чоловікові Олександру Терехову дочку. Про радісну подію Тетяна розповіла в Instagram. Співачка виклала картинку, де зображений лелека, з підписом: «Це дівчинка».

«Несподівано», — підписала зображення співачка.

Раніше Тетяна поділилася фотографією за день до пологів. На знімку співачка в лікарняному халаті готувалася до радісної події. Своє «цікаве» положення артистка не приховувала від шанувальників, і в її блозі можна знайти безліч фотографій з округленим животом.

Варто зауважити, що вагітність співачки проходила разом з серйозною хворобою. У Тетяни Найник сильний депресивний розлад, який несподівано викликає судоми, панічний страх і головні болі. За кілька днів до пологів Тетяні стало погано і їй поставили крапельницю. На щастя, все закінчилося благополучно.

Співачка розповіла, що багато лікарів забороняли їй народжувати в такому стані, проте Тетяна все ж таки зважилася на сміливий крок, сподіваючись, що малюк народиться здоровим.

«Завдяки надії та вірі, яку ви мені давали! Завдяки вашій допомозі і підтримці я витерпіла це пекло (м'яко кажучи)!» — подякувала Тетяна всім, хто її підтримував.

Loading...