ЗМІ: Останній «гумконвой» вивіз із Донбасу 600 трупів російських найманців

ЗМІ: Останній «гумконвой» вивіз із Донбасу 600 трупів російських найманців

Убитих активно вивозять в Російську Федерацію.

Джерело: Відомості

У Тельманівському районі «ДНР» почалися «чистки» серед місцевого населення. Формально МГБ шукає інформаторів і коректувальників ЗСУ, а на практиці, за припущенням місцевих жителів, «на підвал» потрапляють ті, хто публічно обурюється життям в «республіці», повідомляють  Патріоти України з посиланням на російське ТБ.

За даними «Інформатора», за тиждень МГБ взяло близько 40 осіб, більшість із них після багаторазових побоїв через 3-4 дні відпустили. Але близько десятка заарештованих пропали вже на тиждень. Доля цих людей невідома. Як і не відомо достеменно, що саме вивозять з Донбасу фури путінського «гумконвою».

Той же «Інформатор» впевнений, що останній караван відвіз до Росії близько 600 трупів російських військових, нібито загиблих у боях у Мар’їнці. Можна, звичайно, сумніватися в цифрах або в тому, що всі загинули саме під Мар’їнкою, але те, що «гумконвої» вивозять трупи росіян, підтверджують і українські патріоти, і сепаратисти:

«Адже гумконвой ніким не «шманається» і можна вивезти трупи (відповідно до закону РФ) секретно. А якщо возити іншим транспортом, то митниця та прикордонники будуть цікавитися, що вони везуть і випадково піде розголошення».

«Війна йде. Жертви є і з нашого боку, і з боку америкосів. Вивозити трупи треба — морги не гумові. От і все! Які питання будуть — надсилайте їх директорам моргів, це вони не знають, чим платити за електроенергію, це їм треба проводити всю цю роботу з селекції та відбору трупів. Робота йде велика — будується нова держава».

Loading...