Максим Віторган: Пореченкова розвели в Донецьку як лоха

Максим Віторган: Пореченкова розвели в Донецьку як лоха

Російський актор і чоловік Ксенії Собчак дав відверте інтерв’ю.

Джерело: Відомості

Актор Максим Віторган емоційно прокоментував своє ставлення до нашумілого візиту Михайла Пореченкова на Донбас. Чоловік Ксенії Собчак у відвертому інтерв'ю зазначив, що Михайла вміло спровокували так вчинити, передає ТСН.

«Дивлюсь я на Мішу Пореченкова, з яким нас колись пов'язували достатньо дружні стосунки. Я його добре знаю. Поїхав він на Донбас. Стоїть в цій начепленій касці та стріляє в пустоту. І я прекрасно знаю, як це відбулося. Знаю механізми цього всього», — заявив Віторган.

Максим вважає, що Михайла «розвели в Донецьку як лоха».

«Способи існують різні. Я бачив його поряд із різними людьми. Я знаю, що його захоплює. Знаю, як його спровокувати взяти до рук кулемет. Саме ось так, а не на війні», — додав актор.

Віторган відкрито підкреслює свою думку та стверджує, що, незалежно від волі політичних лідерів, «все колись закінчується».

«Історія не протікає так, як того хоче Путін чи Обама. Історія тече природно. Ніхто ще не повернувся з капіталізму до рабовласницького устрою через феодалізм. Є точка «а» і точка «б». І ми цей шлях пройдемо», — розповів Максим.

Loading...