Волинські благодійники придбали для військових позашляховик

Волинські благодійники придбали для військових позашляховик

Позашляховик Isuzu Trooper придбали представники Благодійного фонду «Волинь-2014» для потреб 101 окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних сил України.

Джерело: Відомості

Представник цієї бригади Максим Максименко розповів, що цей транспортний засіб буде знаходитися в зоні проведення антитерористичної операції в місті Краматорськ. «Позашляховик братиме участь у патрулюванні території, яку охороняють наші бійці, патрулюванні Краматорська та його околиць, а також бойовому супроводжуванні колон військової техніки та вантажів. Також цей автомобіль можна використовувати для евакуації поранених, підвозу зброї, боєприпасів та військового майна», — повідомив військовий.

За його словами, цей автомобіль можна буде переробити, встановивши кулемет і в такий спосіб перетворити його на бойову розвідувальну машину. 

Представник БФ «Волинь-2014» Ігор Лещенко, який щойно повернувся із зони проведення антитерористичної операції, зазначив, що до фінансування придбання цього транспортного засобу долучилися директор «СКФ Україна» Володимир Цибульський, керівник «Волинь-Зерно-Продукт» Євген Дудка, а також представник підприємства «Модерн Експо» (Польща) Анатолій Хамдзюк.

Мати волинського бійця, який знаходиться в розташуванні 101 бригади, Наталія Ришневська подякувала Благодійному Фонду «Волинь-2014» за придбаний подарунок: «Я молю Бога, щоб в цій машині перевозили лише живих та здорових хлопців, а також, щоб вона служила на благо нашої держави».

Loading...