Lilu, Джамала, Скрипка, Харчишин взяли участь у масовому записі Гімну України

Lilu, Джамала, Скрипка, Харчишин взяли участь у масовому записі Гімну України

До чергової річниці незалежності відомі українські зірки об’єдналися заради патріотичного відео на пісню «Ще не вмерла України...».

Джерело: Відомості

Акцію ініціювала українська радіостанція — РАДІО ЄС, яка підтримує музику саме українських артистів.

З нагоди 24-ої річниці  Незалежності України РАДІО ЄС — Європейська Станція,  записала, як співають наш Держаний Гімн 24 друзі та симпатики України, серед яких: відомі  та впливові іноземці, що працюють в Україні — посли Великої Британії, Іспанії, Королівства Норвегії, Литовської Республіки, Канади, Латвії та представники Посольства Данії та Представництва ЄС в Україні, найшановніші українські дипломати — посли в Республіці Польща, Австрії, Франції, Фінляндській Республіці, Німеччині та посольства України при Святому Престолі, а також зірки української сцени — співачка Lilu та Арсен Мірзоян, Ніна та Тоня Матвієнко, Олег Скрипка, Валерій Харчишин, Джамала.

«Для мене це велика честь — бути частиною масштабного проекту, пов'язаного з найкращою піснею для кожного свідомого українця, — говорить співачка Lilu. — Свою партію я записувала у центрі Києва, до мене підходили люди і розпитували про проект. Я розповідала їм та розуміла, що знаходила відлуння у їхніх серцях».

За словами Lilu та інших зірок української сцени, вони раді бути причетними до такого щирого та чудового проекту.

Loading...