Понад 300 підприємств Волині користуються послугами інкасації від Приватбанку

Понад 300 підприємств Волині користуються послугами інкасації від Приватбанку

Користь інкасації великих торгово-сервісних підприємств, які працюють з готівкою, заперечувати важко, цей сервіс фінансових установ завжди буде актуальним.

Джерело: Відомості

Сьогодні на фінансовому ринку України власну інкасаційну службу мають не всі фінансові установи. Один із лідерів у цьому напрямку — ПриватБанк.

Послуга інкасування від ПриватБанку — транспортування та охорона готівкових коштів та інших цінностей для потреб корпоративних клієнтів. Послуга надається у вигляді разової операції або ж на регулярній основі в зручний для клієнта час. Крім цього, існує ще одна затребувана часом послуга — інкасація терміналів самообслуговування (ТСО). Для компаній з великою кількістю торгових точок по всій країні максимально зручний варіант збирати торгову виручку — термінали самообслуговування.

Переваги інкасації в ПриватБанку:

— гроші зараховуються на рахунок відразу після передачі готівки інкасаторові;

— укладається єдиний договір інкасації на обслуговування всіх торговельних точок;

— інкасація здійснюється в будь-який час (свята, вихідні, вночі).

Через 10 хвилин після інкасації торговельної точки клієнт може користуватися власними коштами.

Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, лише у Північно-Західному РУ ПриватБанку, що на Волині, послугами інкасації користуються понад 300 торгово-сервісних підприємств області.

Професіоналізм та сучасна система захисту при перевезенні інкасованих вантажів дозволяє ПриватБанку залишатися на перших позиціях серед фінансових установ України.

Детальну інформацію щодо послуг можна отримати на сайті ПриватБанку.

Loading...