Марія Яремчук розповіла про зв’язок з Ахметовим і Азаровим

Марія Яремчук розповіла про зв’язок з Ахметовим і Азаровим

Українська виконавиця Марія Яремчук вперше прокоментувала стосунки з бізнесменом Ринатом Ахметовим і колишнім прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.

Джерело: Відомості

В інтерв'ю виданню Бульвар Гордона співачка, яка представляла Україну на конкурсі «Нова хвиля», а потім на «Євробаченні», зізналася, що саме її пов'язувало з Ринатом Ахметовим і Миколою Азаровим.

«На «Євробаченні» Микола Азаров за мною не стояв і мені нічим не допомагав. Ми з ним бачилися, коли він вручав мені нагороду від Кабінету міністрів за культурний внесок, потім ще раз перетиналися на якомусь заході, привіталися, потиснули один одному руки — і все на цьому», — розповіла Марія.

Як виявилося, з бізнесменом Ахметовим Яремчук навіть не була знайома особисто, незважаючи на те, що він виділив 25 тисяч доларів на підготовку артистки до Нової хвилі. Помічниця співачки звернулася до фонду олігарха за фінансовою допомогою і він погодився.

«Нам не відмовили. Не знаю, може, мені допомогли як дочці Назарія Яремчука, а може, як дівчинці, яка представляє країну на цьому конкурсі... Але він допоміг. І це була разова допомога. Потім ніяких особистих зустрічей з Ринатом Леонідовичем у нас не було. Я бачила його здалека всього один раз в житті, коли виступала на стадіоні НСК Олімпійський. Я стояла на сцені, а він сидів у залі», — згадала Марія.

Також в інтерв'ю 22-річна співачка зізналася, що у неї ніколи не було роману з депутатом із Партії регіонів і в неї є трикімнатна квартира на Теремках у Києві, за яку вона досі сама виплачує кредит.

Loading...