Голлівудська зірка Меган Фокс подала на розлучення

Голлівудська зірка Меган Фокс подала на розлучення

Зірка «Трансформерів» Меган Фокс таки подала на розлучення з чоловіком — 42-річним актором Брайаном Остін Гріном.

Джерело: Відомості

29-річна актриса згодна на спільну опіку над дітьми, 2-річним Ноа та 1-річним Боді.

Копії паперів про розлучення отримало видання «People», передає «Таблоїд».

У своїй заяві Меган вказала 15 серпня як дату фактичного розставання з Брайаном. Офіційна причина, як це буває в більшості випадків, — «нездоланні розбіжності».

За свідченням джерела, зірковий шлюб розвалився через різні погляди чоловіка та дружини на баланс між роботою та сім'єю.

«Меган молода та палка, на неї є попит у професійному плані, вона прагне рухатися вперед у своїй кар’єрі. Брайан хоче більше її часу, ніж вона може дати, — пояснює інформатор. — Між ними було багато незгод та суперечок щодо того, скільки часу вона проводить удома, це призвело до проблем».

Зі слів співрозмовника видання, голлівудські амбіції Фокс переважили й вона налаштована рухатися до своїх цілей.

Як стало відомо «TMZ», спільне майно пара розділить 50/50, бо Меган та Брайан не укладали шлюбного контракту. Ймовірно, актриса платитиме екс-чоловікові подружні аліменти, бо вона заробляє більше, а в Остін Гріна є певні проблеми зі здоров'ям. Поки що процес розставання зірок відбувається дуже по-дружньому.

Нагадаємо, Фокс та Остін Грін побралися в 2010 році. Для обох це був перший офіційний шлюб, хоча Брайан має ще одного сина від колеги за «Районом Беверлі-Хіллз» Ванесси Марсіл.

Loading...