Бойовики зменшили обстріли українських позицій

Бойовики зменшили обстріли українських позицій

За добу незаконні збройні формування 77 разів порушили режим припинення вогню.

Джерело: Відомості

Увечері 24 серпня ситуація у зоні АТО залишалася стабільною. Незаконні збройні формування суттєво зменшили провокативні обстріли українських позицій. Як повідомляє штаб АТО, бойовики декілька разів застосовували озброєння калібру більше 100 міліметрів у темну пору доби.

«З 18 години та до опівночі у Красногорівці окупанти тричі обстріляли зі 120-міліметрових мінометів силовиків. А о 21 годині по опорному пункту в Опитному бандформування били з танку, зенітної установки та стрілецької зброї. Крім того, продовжуючи підступну тактику ескалації конфлікту на Донбасі, з 18.30 і до 19.06 бойовики з мінометів калібру 120 міліметрів вели вогонь по цивільних житлових будинках у селищі  Красногорівка. Зі 122-міліметрової артилерії били по мирним кварталам Авдіївки», — пишуть силовики.

Крім того, на Луганщині під мінометним вогнем злочинців опинився опорний пункт у селищі Щастя.

«Наприкінці вчорашньої доби зі стрілецької зброї бойовики обстрілювали населенні пункти Луганське, Троїцьке, Майорськ, Санжарівку, що на Артемівському напрямку. За добу незаконні збройні формування 77 разів порушили режим припинення вогню. Тричі бойовики застосовували артилерію, 20 разів — міномети, 32 — гранатомети», — додали в штабі.

Loading...