«Лучани — за здоровий спосіб життя!»

«Лучани — за здоровий спосіб життя!»

У місті відбувся масовий велопробіг «Колесо здоров’я»

Джерело: Відомості

У суботу відбувся масовий велопробіг «Колесо здоров’я», присвячений Дню Державного Прапора України та 24-й річниці Незалежності України. Його організували комітет по фізичній культурі та спорту, відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення та Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Спортивні змагання стартували біля пам’ятника Тарасу Шевченку на проспекті Волі.

В урочистому відкритті велопробігу взяв участь міський голова Микола Романюк, який подякував усім, хто прибув з велосипедом у центр міста, особливо теплі слова висловив учасникам інвалідного спорту. Подякував їм за силу духу, за те, що вони є прикладом для інших у своїй життєвій позиції. 

Першими стартували представники Волинської обласної громадської організації «Інваволинь» на проспекті Волі (від вулиці Паркової до вулиці Шопена) перегонами на хендбайках і візках серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату.

На завершення перегонів усі охочі мали можливість організованою колоною проїхати вулицями нашого міста за затвердженим маршрутом.

Велопробіг відбувся під гаслом «Лучани — за здоровий спосіб життя!» і мав на меті популяризувати активний відпочинок, масове залучення жителів нашого міста до активних занять фізичною культурою та спортом.

У заході брали участь цілі родини, які прибули на власних велосипедах. Учасники велопробігу прикрасили свої велосипеди прапорами України.

На завершення спортивного заходу учасники змагань брали участь у конкурсах, вікторинах, переможці яких отримали призи від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Loading...