Після смерті терориста Мозгового його банда «Привид» фактично розвалилася

Після смерті терориста Мозгового його банда «Привид» фактично розвалилася

Активіст розповів про долю терористичного угрупування після смерті її ватажка.

Джерело: Відомості

Фінансування Росією бойовиків самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» різко скоротилося, а банда «Привид» фактично припинила своє існування. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє співголова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«До замаху на командира бригади «Привид» О. Мозгового особовий склад бригади нараховував приблизно 1800 бойовиків. Після його загибелі у «Привиді» залишилося менше 700 бойовиків», — написав він.

Він, зокрема, зазначив, що цю інформацію підтверджують і члени банди. Так, бойовик «Russorum» у соціальних мережах повідомляє про те, що банда «Привид» фактично припинила своє існування через постійні чвари та нестачу грошей.

«Рублі, до речі, у нас більше не з'являються. Гроші йдуть одразу на Луганськ — витрачають вони на своїх, нам від них нічого не дістається», — наводить слова одного з бойовиків банди Снєгирьов.

Також активіст нагадав, що за інформацією джерел, наближених до «силових структур» бойовиків, через брак коштів бойовики з бригади «Привид» змушені продавати вилучену під час проведення обшуків зброю.

«Внутрішні резерви» поповнення обігових коштів бойовиків у вигляді «віджима» майна практично вичерпані, а фінансування з Росії суттєво скорочено. Тож, бойовики «змушені» заробляти гроші тим, що вилучають зброю у конкурентів, а потім її продають.

Нагадаємо, що 23 травня з'явилася інформація про загибель ватажка банди «Привид» Олександра Мозгового. Повідомляється, що джип ватажка бойовиків спочатку підірвали, а потім розстріляли з кулемета на трасі Луганськ — Алчевськ між селищем Михайлівка та Алчевськом.

Loading...