Ведуча «Пісні року» згадала, як її розтоптала Алла Пугачова

Ведуча «Пісні року» згадала, як її розтоптала Алла Пугачова

Ангеліна Вовк не може пробачити Примадонні російської сцени її віроломний вчинок.

Джерело: Відомості

За словами легендарної телеведучої, Алла Пугачова змусила її покинути музичний фестиваль «Пісня року».

Беззмінними ведучими фестивалю «Пісня року» були Ангеліна Вовк та Євген Меньшов, але в 2006 році ситуація змінилася. Коли до роботи над програмою залучили Аллу Пугачову, вони опинилися без роботи. Під час зйомок «Пісні року-2006» Примадонна повела себе дивно: вона запропонувала Вовк і Меньшову оголошувати вихід артистів з-за лаштунків. Ведучі були вкрай ображені, адже вони разом з Пугачовою готувалися до програми, а в підсумку їм навіть не дали вийти до публіки.

«Роботу, яку повинні були робити ми, зробила Алла Борисівна. У мене виникло відчуття, що це була якась домовленість між нею та Ігорем Крутим, щоб нам залишити тільки рекламу, за яку ми, втім, не отримали жодної копійки. Загалом, Пугачова нас просто прибрала зі сцени. Спокійно проаналізувавши розвиток подій, я, не зронивши ні слова, встала та пішла. Погодьтеся, можна ж було підійти до мене та просто сказати: «Ліна, навколо — молодь! Як ти вважаєш, чи не настав час передати естафету?» Натомість розтоптали — мимохідь, байдуже і безжально», — цитує Вовк «Собеседник.Ru».

Актор Євген Меньшов, нині покійний, свого часу заявив, що Пугачовій просто не сподобалося, що зал зустрів бурхливими оплесками не її, а ведучих: «Коли вона це побачила, то зблідла. І як тільки вона зрозуміла, що доведеться ділити славу з нами, не давала нам і слова вставити».

Додамо, що Алла Борисівна так і не поговорила після цього з Вовк і Меньшовим, а в 2007 році просто не запросила їх провести «Пісню року».

Loading...