Два підлітки отримали по 14 років за вбивство на Миколаївщині

Двох неповнолітніх жителів Кіровоградської області засудили до 14 років позбавлення волі за жорстоке вбивство двох пенсіонерок, яке сталося минулого року в Миколаєві.

Джерело: Відомості

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Миколаївської області.

Двоє неповнолітніх, 1997 та 1998 років народження, вирішили здійснити напад на квартиру пенсіонерки, щоб заволодіти її майном.

«Один із неповнолітніх під приводом набрати води постукав у двері квартири пенсіонерки, яка його впустила, після чого отримала чисельні удари ножем в область обличчя, шиї та спини, від яких впала на підлогу та померла на місці», — йдеться у повідомленні прес-служби.

У цей час до квартири жінки зайшла її доглядальниця, яка побачила, що господарка квартири вбита. Щоб приховати попередньо вчинений злочин один із неповнолітніх наніс удари по тілу, шиї та спини жінки ножем, від яких вона теж померла на місці. Після вбивства двох жінок, неповнолітні зібрали викрадені речі та вибігли з квартири.

Суд визнав неповнолітніх злочинців винними в умисному вбивстві з корисливих мотивів з метою приховати інший злочин, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, розбій, крадіжку, та засудив до 14 років позбавлення волі кожного.

Loading...