Гурт Green Grey записав спільну пісню з Григорієм Лепсом

Гурт Green Grey записав спільну пісню з Григорієм Лепсом

Музиканти з українського гурту Green Grey представили фанатам пісню, записану спільно з російським співаком Григорієм Лепсом, під назвою «Бабоси босам».

Джерело: Відомості

Українські музиканти з гурту Green Grey, які раніше заявили про те, що вони відмовилися від багатьох пропозицій про співпрацю з російськими продюсерами та найближчим часом не будуть виступати в Росії, днями представили шанувальникам свою свіжу спільну відеороботу з російським виконавцем Григорієм Лепсом на пісню «Бабоси босам», передає «Ивона».

Учасники групи показали новий кліп, режисером якого є відомий російський кліпмейкер Олександр Солоха, на своєму офіційному каналі в YouTube. Пісня стала першою спільною відеороботою Лепса та групи Green Grey.

Шанувальники Green Grey поки неоднозначно поставилися до співпраці українських артистів з Григорієм Лепсом. Думки фанатів розділилися — одні висловили захват від свіжої відеороботи і оцінили гумор пісні, інші зізналися, що розчаровані та засудили Green Grey за партнерство з російським артистом.

Loading...