Бойовики продовжують обстрілювати околиці Донецька

Бойовики продовжують обстрілювати околиці Донецька

Ситуація на Донбасі трохи стабілізувалася.

Джерело: Відомості

Упродовж вчорашнього вечора та ночі ситуація в зоні АТО залишалася стабільною. Бойовики дещо знизили вогневу активність і в основному проявляли себе поблизу Донецька. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО. 

Зокрема, найманці з мінометів калібрів 82 і 120 мм обстріляли українські позиції в Пісках і вели вогонь зі 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї по опорному пункту сил АТО в Красногорівці. Також по українських військових у Троїцькому, Новобахмутівці, Авдіївці працювала 122-мм артилерія.

Поблизу Маріуполя по українських позиціях у Старогнатівці била артилерія калібру 152 мм, а зі 120-мм мінометів та 152-мм артилерії обстрілювали Богданівку. 

На Артемівському напрямку з боку Калинового 152-мм артилерія бойовиків била в Розівці та Дружбі. 

На Луганському напрямку з 11.00 і до опівночі обстрілів не було. 

Загалом за минулу добу бойовики 67 разів порушили режим припинення вогню, з них 51 обстріл зафіксовано саме поблизу Донецька.   

Водночас після опівночі та до ранку найманці дещо збільшили збройні провокації. Близько опівночі двічі з артилерії калібру 152 мм противник вів вогонь у селищі Прохорівка, а майже о 4.00 ранку артилерія цього ж калібру била по Старогнатівці, Лебединському та Богданівці. 

Loading...