У США фермер хоче вирощувати в промислових масштабах марихуану на території колишньої в’язниці

У США фермер хоче вирощувати в промислових масштабах марихуану на території колишньої в’язниці

Легалізація марихуани в штаті Колорадо відкриває нові сфери діяльності для підприємців.

Джерело: Відомості

У березні 2014 року корінний мешканець штату Колорадо фермер Ніколас Еркер купив непрацюючий виправний заклад у місті Браш. Еркер хоче перетворити свою покупку в ферму з вирощування канабісу та продавати його вроздріб на вулицях Браша, повідомляє сайт www.marijuana.com.

Але є одна проблема. У місті до 2016 р. діє локальний мораторій на вирощування марихуани. Це означає, що ніхто не має права на законних підставах вирощувати канабіс чи продавати його у межах міста. Еркер написав листа до міської ради, ввічливо попросивши їх зняти мораторій вже зараз і дозволити йому перетворити порожню в'язницю на ферму його мрії. Він стверджує, що таке перетворення буде корисним для міста та його економіки.

Еркер заявив, що хоче виготовляти продукт, який є законним в штаті Колорадо, а це дасть змогу створити нові робочі місця (ферма може забезпечити роботою мінімум 31 працівника) та збільшити дохід бюджету Браша на $ 500 000 у рік.

Але громадське слухання з цього питання своїм рішенням відхилило пропозицію фермера, тому йому доведеться чекати завершення терміну дії мораторію, щоб здійснити задумане.

Нагадаємо, 10 грудня 2013 р. в штаті Колорадо було дозволено вирощувати, продавати та споживати марихуану не лише в медичних цілях.

Loading...