Прокуратура зацікавилася візитом Ірини Білик до Криму

Прокуратура зацікавилася візитом Ірини Білик до Криму

До прокуратури надійшло звернення про притягнення співачки Ірини Білик до адміністративної відповідальності за незаконний в’їзд на окупований півострів.

Джерело: Відомості

Про це сьогодні, 20 серпня, під час прес-конференції щодо результатів роботи прокуратури на тимчасово окупованій території повідомив в. о. прокурора АР Крим Назар Холодницький, передає 5 канал.

За його словами, до органів прокуратури 18 серпня надійшло звернення від голови громадської організації «Кримський центр ділового та культурного співробітництва «Український Дім» Андрія Щекуна з приводу притягнення української співачки до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону.

«Враховуючи, що розгляд вказаного адміністративного правопорушення відноситься, відповідно до Кодексу, до органів внутрішніх справ, нами вчора це звернення направлено (якраз воно створено) ГУ МВС у АРК і поставлено на контроль з метою перевірки та вжиття заходів, тобто вирішення питання про складення відносно неї адміністративного протоколу за статтею 204 значком 1 Кодексу України про адмінправопорушення. Ми взяли це звернення на контроль», — розповів Холодницький.

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Ірина Білик приїхала в окупований Крим, де взяла участь у пісенному конкурсі «Дитяча Нова Хвиля» в Міжнародному дитячому центрі «Артек». Таку інформацію оприлюднив російський співак Філіп Кіркоров, який виклав світлини зі співачкою в Instagram.

Loading...