Оприлюднено повний список загиблих під Іловайськом

Оприлюднено повний список загиблих під Іловайськом

Після «іловайського котла» 158 осіб вважаються зниклими безвісти. У списку 209 прізвищ бійців, ще 157 залишаються невпізнаними.

Джерело: Відомості

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос оприлюднив списки українських бійців, загиблих під Іловайськом. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

У списку 209 прізвищ бійців, ще 157 залишаються невпізнаними. Крім того, 158 осіб вважаються зниклими безвісти і, враховуючи можливе їхнє перебування в заручниках, їхні прізвища не оприлюднюються.

Повний список можна подивитися тут.

Як повідомлялося, за даними Матіоса, в результаті подій під Іловайськом в серпні 2014 року 366 українських військовослужбовців і правоохоронців загинули, 429 отримали поранення, 158 залишаються зниклими безвісти.

Нагадаємо, бої під Іловайськом почалися влітку минулого року напередодні Дня Незалежності, а 15 вересня міністр оборони України заявив про вихід сил АТО з Іловайська Донецької області. Точних даних про втрати під Іловайськом немає. За одними даними, в бою під Іловайськом загинули щонайменше 200 українських бійців, за іншими — щонайменше 1000 силовиків. За офіційними даними військової прокуратури, під Іловайськом загинули 459 бійців АТО, ще 478 отримали поранення.

Loading...