У зірки «Беверлі-Хіллз» виявили рак

У зірки «Беверлі-Хіллз» виявили рак

У голлівудської актриси Шеннен Доерті знайшли рак. У зірки серіалів «Беверлі-Хіллз, 90210» і «Зачаровані» діагностували пухлину молочної залози.

Джерело: Відомості

У знаменитої американської актриси Шеннен Доерті, яка зіграла ключові ролі в культових серіалах «Беверлі-Хіллз, 90210» і «Зачаровані», знайшли онкозахворювання. Зірці діагностували рак молочної залози, пишуть «Дни.ру».

Хвороба актриси ще не дійшла до критичної стадії, і пухлина піддається лікуванню. Однак, щоб позбутися недуги, Доерті доведеться пройти курс хіміотерапії і, можливо, видалити хворі груди.

У своєму нещасті 44-річна зірка звинувачує компанію Tanner Mainstain Glynn & Johnson, яка займалася її справами. Доерті навіть подала до суду на фірму, з якою співпрацювала.

За словами актриси, саме Tanner Mainstain Glynn & Johnson винна в тому, що хворобу не вдалося виявити на ранній стадії. Компанія нібито тягнула зі страховим полісом, через що зірка «Зачарованих» вчасно не пройшла обстеження.

Згідно із заявою голлівудської діви, у 2013 році її екс-менеджер отримав рахунок на оплату медичної страховки, але чомусь не оплатив його. У результаті Шеннен майже рік не могла скористатися послугами фахівців. Актриса впевнена, що саме це не дозволило виявити страшну хворобу на стадії зародження.

Зі свого боку юрист Tanner Mainstain Glynn & Johnson повідомив, що всі медичні документи зірки були готові до терміну. «Компанія засмучена звісткою про те, що Доерті страждає від раку та бажає їй повного одужання», — заявив він.

Loading...