Кримський лікар запропонувала персоналу смоктати льодяники замість зарплати

Кримський лікар запропонувала персоналу смоктати льодяники замість зарплати

Медперсонал лікарні розповів про дуже невиправдано занижену зарплату.

Джерело: Відомості

У Сімферополі співробітники міської клінічної лікарні швидкої допомоги № 6 висловили обурення щодо дій головного лікаря Галини Лапіної та вимагають її відставки.

Як пише видання «Кримські новини» з посиланням на медперсонал лікарні, в установі стали відбуватися приголомшливі речі. За словами співробітників, головний лікар «відчула себе царем» і посадила на «голий оклад», при тому, що в інших лікарнях стимулюючі виплати отримують в установленому обсязі. Як розповідають медпрацівники, такого немає в жодній лікарні Сімферополя.

У редакцію видання медики передали фотографії своїх зарплатних «корінців», які відобразили катастрофічно низькі цифри оплати праці. Раніше, за словами медиків, зарплата була в півтора-два рази більшою.

Видання також зазначає, що медики не раз намагалися з'ясувати у головного лікаря, навіщо вона скасувала стимулюючі виплати, але спроби виявилися марними. Також головлікар Галина Лапіна взагалі відмовилася приймати санітарок з питань зарплат, обізвавши молодший медперсонал «челяддю», з якою вона розмовляти не збирається.

Персонал лікарні також розповідає, що коли запитали головного лікаря «А чим тепер годувати наших дітей?», Лапіна парирувала претензії медпрацівників, сказавши: «Купіть своїм дітям чупа-чупси і нехай... посмокчуть!».

Варто також зазначити, що Лапіна заборонила своїм наближеним спілкуватися з журналістами та будь-що коментувати. Тим часом персонал лікарні вже склав чотири звернення в різні відомства і поки безуспішно штурмує різні інстанції з цього питання.

Loading...