Філіп Кіркоров попросився до «чорного списку» України

Філіп Кіркоров попросився до «чорного списку» України

Російський співак Філіп Кіркоров, який носить на середньому пальці голову Путіна, фактично попросився до «чорного списку» України.

Джерело: Відомості

Артист заявив, що залюбки їздитиме до окупованого Криму. І він не бачить у цьому нічого поганого, передає портал Super.ru.

«Мені дуже соромно за низку своїх вчинків у житті, які я здійснював по молодості, через недосвідченість. Напевно щось ще буде відбуватися в моєму житті, про що я потім шкодуватиму. Але про те, що я сьогодні тут, я точно жаліти не буду», — сказав Філя.

«Три дні поспіль тут, у таборі «Артек», ми з Ігорем Крутим спостерігали, як радіють діти, які приїхали на конкурс. Їхні батьки щасливі. І якщо мене внесуть в якісь списки за те, що я брав участь у дитячому святі, три дні провів у Криму і дарував людям радість, — що ж, цим я тільки пишатимуся», — додав він.

Водночас Кіркоров не розуміє, за що Україна вносить у «чорний список» артистів, які їздять до окупованого Криму.

«Санкції та «чорні списки» — за що? За участь у «Дитячій Новій хвилі» — конкурсі, де виступають талановиті діти? За бажання заспівати людям про кохання? Я ніколи не займався політикою, я приїжджаю до своїх прихильників не з політичними маніфестами, а з музикою і бажанням відволікти людей від напруженої атмосфери в суспільстві», — сказав він.

Співак пафосно зауважив, що своєю творчістю він намагається «зберегти ту ниточку, яка все ще пов'язує людей».

«Я розумію, що в нинішній непростий час мій приїзд, як ніколи, важливий людям. Тому я як співав тут, так і співатиму. Вже без малого 30 років поспіль. Зараз будується міст, я знаю. Може колись я доживу до часу, коли зможу приїхати з Анапи до Ялти вже не через паром, а по красивому мосту та дати шикарний концерт», — додав Філіп.

Loading...