В Індонезії на місці падіння пасажирського літака знайшли всі 54 тіла

В Індонезії на місці падіння пасажирського літака знайшли всі 54 тіла

На місці катастрофи індонезійського літака ATR 42-300 компанії Trigana рятувальники виявили тіла всіх 54 пасажирів, які були на борту.

Джерело: Відомості

В Індонезії на місці падіння пасажирського літака авіакомпанії Trigana Air Service знайшли тіла всіх 54 загиблих, передає УНН.    

Пошуки бортових самописців літака тривають. Рятувальники зазначають, що операція ускладнена через важкодоступність гірської місцевості, де сталася авіакатастрофа. 

«Літак був повністю знищений і всі тіла були обпалені, що ускладнило упізнання», — зазначив очільник пошуково-рятувального відомства країни.

Нагадаємо, 16 серпня літак з 54 пасажирами на борту зазнав катастрофи в густому лісі в гірському районі в індонезійській провінції Папуа.

На його борту було 44 дорослих пасажира, п'ятеро дітей і п'ять членів екіпажу.

Також повідомлялося, що на літаку перевозили 6,5 млрд рупій (486 тис. доларів) готівкою, які мали бути спрямовані бідним сім'ям регіону. Чиновники не підтвердили цієї інформації.

Члени рятувальної команди з близько 100 поліцейських, військових і цивільних осіб досягли місця падіння літака у вівторок вранці.

Loading...