«Укрзолото» виходить на польський ринок під брендом Golden Place

«Укрзолото»  виходить на польський ринок під брендом Golden Place

У жовтні-листопаді Golden Place з’явиться у двох ТРЦ на сході та півдні країни. У тому числі й в центрі компанії Ikea (ТРЦ Bielany)

Джерело: Відомості

Національна мережа ювелірних супермаркетів «Укрзолото», яка восени поточного року виходить на польський ринок під брендом Golden Place, у цей час серйозно розглядає чотири пропозиції про входження в успішні торгові центри сусідньої країни. Крім того, більш ніж з 10-ма майданчиками йде переговорний процес. Про це розповів засновник компанії Олексій Рогожинський у ході свого виступу в бізнес-таборі «Made in Ukraine», що відбувся в Буковелі на початку серпня. У заході експерт брав участь як запрошений гість. Він сказав присутнім початківцям — перспективним підприємцям своєрідне напутнє слово.

«Вийти на польський ринок виявилося вкрай складно для будь-якого незалежного підприємця. Але формат, який ми запропонували, кардинально відрізняється від тих, які працюють у Польщі. І він виявився дуже затребуваним. На подив, напевно, навіть самих поляків, у нас на сьогодні є вже чотири пропозиції у вельми успішних торгових центрах», — сказав Олексій Рогожинський.

Він нагадав, що в жовтні-листопаді Golden Place з'явиться в двох ТРЦ на сході та півдні країни, серед яких і центр компанії Ikea (ТРЦ Bielany). «Відкриття планується на 15 листопада. Це ціле торгове містечко на 145 тис. кв. м. Там тільки продовольчих гіпермаркетів — чотири. Плюс центр безпосередньо Ikea та інших рітейлерів, що спеціалізуються на меблях, побутовій техніці та ін. Компанія сама запросила нас до співпраці », — підкреслив засновник мережі «Укрзолото».

За його словами, конкуренція торгових площ у Польщі знаходиться на досить високому рівні. Тому кожен майданчик шукає свою унікальну пропозицію, здатну виділити її в очах покупця. «З одного боку, ми виявилися цікавими для торгових центрів, тому що ми — «фішка». З іншого боку, ми виявилися цікавими в Польщі для дрібних і середніх підприємців, тому що дали їм можливість вийти на такі майданчики, які, у зв'язку з фактично олігополією трьох великих ювелірних рітейлерів, вони раніше навіть не розглядали », — зазначив Олексій Рогожинський.

Він акцентував увагу на тому, що процес формування команди Golden Place фактично завершено. Це кваліфіковані та високооплачувані фахівці, які мали можливість на практиці переконатися в ефективності моделі «Укрзолото». «Ми пояснювали цим людям буквально «на пальцях». Але поки вони не прилетіли сюди, поки не зайшли на наші об'єкти та не відкрили рот від подиву, розуміння не було. Тепер воно є», — сказав засновник мережі «Укрзолото».

Бізнес-табір «Made in Ukraine» — це перший в Україні табір для початківців і вже активних підприємців. Він пройшов у Буковелі з 3 до 9 серпня 2015 року. У двох потоках учасники заходу прослухали лекції та кейси 16 спікерів.

Loading...