Дівчинка з України у складі герлз-бенду підкорює світ

Дівчинка з України у складі герлз-бенду підкорює світ

У найближчих планах у групи — відвідати Україну та знайти локацію для наступного кліпу.

Джерело: Відомості

Не дивлячись на те, що група 5Аngels на ринку не перший день, в Україні та світі про них дізналися не так давно.

Два роки тому «ангелам» запропонувало співпрацю найбільше агентство Великобританії — CAA, а Пол Фітжеральд, менеджер іменитого колективу One Direction, погодився представляти дівчаток на міжнародній арені.

Виступ на одній сцені з Jessie J, Rita Ora та James Arthur, Вемблі Арена разом з Little Mix ... Двомісячний тур по Англії, Шотландії, Уельсі та Ірландії, після якого дівчата з'явилися на сторінках Daily Mirror, Independent, BBC та багатьох інших. І на цьому 5Аngels не планують зупинятися.

«Сьогодні ми активно працюємо в студії над записом нашого альбому, — розповіли 5Аngels. — Процесс створення кожної нашої пісні може затягуватися до трьох місяців. Ми з дитинства ростемо з музикою, тому дуже відповідально ставимося до того, що почують наші шанувальники».

Новий кліп герлз-бенда з Чехії, групи 5Аngels — Lost Long Weekend з'явився і на всеукраїнських музичних телеканалах, де в перший тиждень увійшов до ТОП-10 популярних кліпів тижня.

До слова, Україна для однієї з учасниць бенду — це особлива країна. Ангеліна Шестак народилася в маленькому містечку Ільниця Іршавського району Закарпатської області. Юною поїхала з батьками до Чехії, але регулярно відвідувала в Україні бабусю і любила проводити час в рідному місті. З дитинства співала й танцювала, і вже з шести років відвідувала балетну школу танців, знімалася в рекламних роликах. У вісім років Ангеліну запросили на кастинг групи 5Аngels, де її обрали як одну з учасниць групи. Сьогодні вона ділиться з подругами детячими спогадами і щоразу з радістю приїжджає на батьківщину. У найближчих планах у групи — відвідати Україну та знайти локацію для наступного кліпу.

Loading...