ЗМІ: Софія Ротару відмінила всі концерти в Росії та окупованому Криму

ЗМІ: Софія Ротару відмінила всі концерти в Росії та окупованому Криму

Співачка Софія Ротару скасувала всі концерти в Росії та відмовляється спілкуватися з пресою.

Джерело: Відомості

Вперше про можливе скасування гастролей шанувальники Ротару заговорили, коли не побачили її імені на афішах у Криму, стверджує портал «Експерт».

Раніше співачка відвідувала Чорномор'я з концертами щороку, що давно перетворилося на традицію. Пізніше з'ясувалося, що Софія Ротату скасувала не тільки концерти в Криму, але й відмовилася від усіх гастролей по Росії. За словами сестри Софії Ротару Лідії Хлябич, співачка перестала виступати й тепер переживає фінансові труднощі, але встигає допомагати грошима бійцям української армії. У свій 68-й день народження Софія Михайлівна теж змінила традиції: цього року вона не святкувала цей день за кордоном і в Ялті, своє свято вона відзначила в селі Маршинці Чернівецької області.

За словами колишнього концертного директора Ротару Ольги Коняхіної, скасування гастролей пов'язане з політичною історією. Коняхіна згадала фотографію, зроблену в День Незалежності України. На фото співачка стоїть із сім'єю та з українським прапором, підпис до знімка: «Слава Україні!». Наближені співачки заявили: «Софія Михайлівна не хоче виступати зараз ні в Росії, ні в Україні, хоча, звичайно, пропозиції є. Вона не вважає доречним виходити на сцену тоді, коли в її рідній країні свистять кулі. Важко переживає те, що відбувається і не знає, що робити далі».

Loading...