На Донбасі загострилася ситуація: за минулу добу 148 обстрілів

На Донбасі загострилася ситуація: за минулу добу 148 обстрілів

За добу найманці 148 разів порушили перемир’я.

Джерело: Відомості

Наприкінці вчорашньої доби ситуація в зоні АТО суттєво загострилася. Упродовж минулого вечора та ночі активність бойовиків значно зросла. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

Найгарячіше було поблизу Донецька. Так, найманці зі 120-мм мінометів обстріляли українські позиції в Красногорівці, Пісках, Мар'їнці, Первомайському. З 19:50 і протягом години по опорному пункту сил АТО в Троїцькому бойовики вели вогонь з «Градів», мінометів, гранатометів і стрілецької зброї, а з 21:25 і до опівночі найманці 5 разів з «Градів» били по Опитному.

Близько 22:00 по українських позиціях в Авдіївці била 152-мм артилерія і міномети. Крім того, впродовж вечора цей населений пункт ще двічі обстрілювали з «Градів». Також «Градами» накривали опорні пункти сил АТО в Пісках, Красногорівці, Березовому та Верхньоторецькому. 

В районі Маріуполя, о 21:40, бойовики вели вогонь зі 122-мм артилерії і мінометів по Новогригорівці, а близько 22:00 застосовували артилерію калібру 152 мм по позиціях у Гранітному та Сартані. 

Загалом, 16 серпня, бойовики 148 разів порушили режим припинення вогню. 17 разів противник застосовував артилерію, 59 – міномети, 13 – РСЗВ, 70 – стрілецьку зброю і гранатомети.  

Loading...