Яценюк наказав навести лад з поставкою кругляка в Крим

Оскільки контролю за вирубкою лісу як не було, так і немає.

Джерело: Відомості

У п’ятницю, 14 серпня, Глава українського Уряду Арсеній Яценюк під час засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручив навести лад у Державному агентстві лісових ресурсів України. 

Арсеній Яценюк зазначив, що контролю за вирубкою лісу як не було, так і немає. А це питання на десятки мільйонів доларів. «Ліс рубають, кругляк іде на експорт. До речі, ми з Херсоном розмовляли. Траки цілі стоять, їдуть на Крим», — наголосив Глава Уряду. 

Прем’єр-міністр України заявив, що наступного тижня запросить керівництво Дежлісагенства «з приводу реформування вашого агентства і цілої структури, яку ви зараз очолюєте». Арсеній Яценюк відзначив, що це одне з найбільш ресурсних агентств в країні. 

Він доручив керівництву Державного агентства лісових ресурсів України навести лад у роботі, в тому числі і за контролем над адміністративним кордоном між Херсоном і Автономною Республікою Крим. «Розберіться, звідки йде кругляк на Крим. Хто його рубає, хто дає дозволи. І хто там бізнесує», — доручив Прем’єр.

Loading...