Пиво із зображенням російських вождів почало продаватися в магазинах США

Пиво із зображенням російських вождів почало продаватися в магазинах США

У липні до магазинів США потрапила перша лімітована партія авторського пива «Крах імперії», на етикетці якого зображені російські вожді, зокрема Володимир Путін.

Автор: Тетяна АДАМОВИЧ / Джерело: Відомості

Створив цей напій українець Назар Дребот, який нещодавно перебрався до Штатів з Івано-Франківська, графічним дизайном етикетки займалася Ніна Галінська, уродженка села Лудин Волинської області, котра тепер мешкає в Івано-Франківську та працює графічним дизайнером. Вона за одну ніч намалювала зображення на етикетку до пива «Крах імперії».

— З Назаром Дреботом познайомилася несподівано — йому мене рекомендували як графічного дизайнера. Працює Назар пивоваром і головним асистентом керівника, займається розробкою не тільки цього сорту пива, а й розвитком концепції, маркетингу та рецептури пивоварні 42 North Brewing Company. Ще раніше розробляла йому лого. Щодо пивної етикетки, все придумала за одну ніч, щоб встигнути до презентації. А вона відбулася досить успішно. За дизайнерську роботу маю винагороду. За рецептом, пиво «Крах імперії» витримують у дубових бочках від бурбону протягом шести місяців, а коштує воно 11 доларів за пляшку в 0,75 літра.

Дизайнер Ніна Галінська

На фото: Дизайнер Ніна Галінська

— «Путінська» тема дуже актуальна, — каже 26-річна Ніна. — За авторським задумом, показала, які російські вожді-диктатори в різні часи діями знищували та нищать народ і державу — це їх об’єднує. Нехай це бачить світ і знає правду.

Loading...