У Луцьку відбудеться свято квітів

У Луцьку відбудеться свято квітів

Традиційно в День Незалежності України в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудеться свято квітів «Луцьк квітучий».

Джерело: Відомості

Його метою є популяризація української флористики, сприяння розвитку творчого потенціалу, формування традицій квітникарства.

Цьогоріч тема конкурсу присвячена святкуванню 930-річчя Луцька — “Я люблю Луцьк!”. Його учасниками можуть бути флористи-професіонали, підприємства, установи та організації незалежно від форми власності та галузевого підпорядкування, об’єднання громадян, окремі жителі міста за умови подання заявки на участь у конкурсі.

Композиції повинні мати назву та виконуються у вільному стилі, техніка — змішана, дозволяється використання додаткових матеріалів (каркаси, столи тощо).

Площа для розміщення ландшафтно-квіткових композицій — не більше 5 кв. м. Час виконання композицій — з 09.00 до 12.00, час огляду — 12.00-13.00.

Конкурс проводиться за номінаціями: краща композиція серед підприємств, установ та організацій (за галузевим підходом) та приз глядацьких симпатій.

Відзначення переможців конкурсу відбудеться о 15.00 на площі центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки (сцена біля входу).

Однією з умов конкурсу є те, що учасники повинні демонтувати композиції та прибрати робочі місця до 17.00 год.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 18 серпня 2015 року за адресою: відділ екології міської ради, вул. Богдана Хмельницького, 40а, м. Луцьк, 43025, каб. 308, 307. Тел. для довідок: 72-46-08, 72-41-60.

Loading...