Під Луцьком відкриють новий підрозділ митного оформлення

Місце доставки товару з-за кордону, митний склад і підрозділ митного оформлення відкриють у селі Струмівка, що поблизу Луцька.

Автор: Людмила Шишко / Джерело: Відомості

Про це сьогодні під час зустрічі з представниками бізнесу розповів в. о. начальника Волинської митниці Дмитро Якобчук. Він повідомив, що місце доставки облаштовано компанією «АвтоВестГруп». У липні комісія проінспектувала об’єкт та виявила недоліки, які на сьогодні усунено. Наразі, за його словами, документи про відкриття місця прибуття надіслані до Києва.

— Штатна чисельність Волинської митниці 636 чоловік, — розповів Дмитро Якобчук. — У зв’язку з відкриттям нового місця прибуття вона не збільшується. Адже в нас є внутрішній резерв у зв’язку зі змінами в структурних підрозділах. Четверо чоловік, які раніше обіймали керівні посади, тепер стали головними інспекторами та безпосередньо будуть здійснювати митне оформлення. Я думаю, що відкриття цього місця доставки є доцільним, оскільки кількість оформлення автомобілів збільшиться.

Загалом у червні на митному посту «Луцьк» було оформлено 1,040 тисячі транспортних засобів, у липні — на 200 одиниць більше. Щодо митних надходжень до бюджету, то вони становлять 436,6 мільйона гривень. Це найбільша сума за всю історію митниці. Дмитро Якобчук у зв’язку з цим подякував підприємцям за плідну роботу. 

Loading...