Сара Мішель Геллар до роковин смерті Робіна Вільямса: він залишив цей світ по собі трохи кращим

Сара Мішель Геллар до роковин смерті Робіна Вільямса: він залишив цей світ по собі трохи кращим

Рівно рік тому, 11 серпня 2014-го, 63-річний комедійний актор покінчив життя самогубством у своєму будинку в Тібуроні, Каліфорнія.

Джерело: Відомості

Акторка Сара Мішель Геллар написала на своїй сторінці в «Інстаграмі», аби вшанувати пам’ять свого сценічного батька Робіна Вільямса, який рівно рік тому з власної волі відійшов у небуття, процитувавши американського філософа Ральфа Волдо Емерсона:

«Сміятися часто та багато, завоювати повагу серед інтелігентних людей і прихильність дітей; заслужити похвалу чесних критиків і пережити зраду фальшивих друзів; цінувати прекрасне й знаходити красу в інших; віддавати всього себе чомусь; залишити світ після себе трохи кращим, хоча би на одну здорову дитину; знати, що хоча б одній людині на Землі стало легше дихати від того, що ти жив, — усе це означає досягти успіху. І Ви цього досягли, РВ». 

Геллар зіграла з оскароносним Вільямсом головну роль у комедії «Божевільні». Акторка називала старшого колегу «батьком, про якого вона завжди мріяла».

До свого допису Сара Мішель прикріпила фото легендарної лавки в Бостонському парку, на якій сиділи й бесідували Роббі Вільямс і Метт Деймон під час зйомок культового фільму «Розумник Вілл Хантінг». 

Loading...