Контрабандники в туалеті потяга намагалися провезти через Україну тонну м’яса на Москву

Контрабандники в туалеті потяга  намагалися провезти через Україну тонну м’яса на Москву

Тонну м’яса невідомого походження виявили 8 серпня працівники Управління протидії злочинам у сфері економіки Вінниччини під час огляду потягу міжнародного сполучення Кишинів–Москва.

Джерело: Відомості

Опечатані поліетиленові пакети з м’ясною продукцією перевозились у тамбурі, вагонній котельні та службовому туалеті, повідомляє СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Як розповів начальник УПЗСЕ УМВС України у Вінницькій області Станіслав Маклаков, 8 серпня оперативники в потязі Кишинів–Москва у вагонах № 13–14 виявили залишену ручну поклажу в вигляді опечатаних білих поліетиленових мішків, де була м’ясна продукція. Товар слідував у потязі без жодних дозвільних документів, які б свідчили про його якість і походження.

За словами провідника вагона, він завантажив м’ясні вироби на станції Жмеринка та, укривши продукти від митного контролю, мав доставити їх до Москви. Намагаючись непомітно перевезти м'ясо, він розставив мішки з продукцією по вагону: у неробочий тамбур, приміщення вагонної котельні та службовий туалет.

Виявлена міліцією небезпечна продукція тваринного походження вилучена з обігу до прийняття відповідного рішення згідно з чинним законодавством. Триває перевірка.

Loading...