В Мінську набирає обертів скандал навколо сутички омонівців із нудистами на пляжі

Разом зі зростанням температури від іскри спалахує не тільки ліс, але й люди.

Джерело: Відомості

Очевидці зняли на відео подію на пляжі «Мінського моря». За словами автора ролика, в районі неофіційного нудистського пляжу засмагала жінка з відкритою верхньою частиною тіла. Одній жінці років 45-ти з дітьми це не сподобалося, і вона викликала міліцію. 

«Прийшли омонівці, спершу двоє (потім ще п’ятеро), підійшли до жінки і сказали збирати речі, за неї заступилася дівчина. Служителі закону почали хапати дівчину за руки і тягнути по піску, з дівчиною був чоловік (чи хлопець) на милицях зі зламаною ногою, він спробував підійти і з’ясувати, на якій підставі, не представившись, вони кудись її тягнуть! Довго не думаючи, вони почали штовхати цього бідолаху на милицях і бити. Навіть дістали газові балончики! Дівчина в шоці, на неї надягли наручники, викликали «швидку допомогу» для неї та її хлопця! Хвилин через 20–30 приїхала «швидка» і незрозуміла «газель» зі звичайними номерами Мінської області. Заштовхали в цю «газель» людей зо п’ять, хто заступався, та знайомих-свідків! Дівчина, що постраждала, і її хлопець виїхали на «швидкій»!» — пише автор Oleg Dogtor у коментарі до відео.

Білоруське видання Onliner.by зв’язалося з цією «дамочкою» — у неї версія зовсім інша. 

У пані Вікторії, з якою зв’язалося видання (та жінка, яка нібито викликала ОМОН), зовсім інше бачення ситуації. Ось що вона розповіла:
— По-перше, мені 35, а не 45. По-друге, ніякий ОМОН я не викликала — вони і без того патрулюють пляж. З 9-ї ранку хлопці з міліції підходили та робили зауваження людям, які загоряли абсолютно голими. Ті оперативно одягались, але ненадовго. Ситуація загострилася після обіду, коли багато хто з нудистів уже був напідпитку.
У цей час хлопці з ОМОНу підійшли до жінки пенсійного віку, яка засмагала, спустивши труси. Її попросили пройти в машину для складання протоколу за дрібне хуліганство. Раптом на них накинулася молода жінка (яка кричить на відео) і її чи то чоловік, чи то друг на милицях (пізніше виявилося, що вони — лікарі). Вона буквально повисла на одному з омонівців, почала рвати на ньому сорочку, зривати погони. Було видно, що ті «менти» в шоці — на них накинулася половина пляжу, включно із дорослим чоловіком із маленькою дитиною і чоловіком, який махав милицями. Звідки така порука? Думаю, вони всі між собою добре знайомі.
Далі почався просто театр абсурду з істерикою, криками та милицями. ОМОН викликав підмогу. У результаті забрали жінку, через яку все почалося, крикливу даму та її чоловіка на милицях, плюс ще кілька їхніх друзів. Ніхто їх не бив і нікуди не пхав — вони самі пішли й сіли в міліцейську машину.

Трохи пізніше міліція зв’язалася зі мною і попросила приїхати для надання свідчень. Чому саме зі мною? Бо ще вранці, коли нудисти прогулювалися на очах у моїх дітей, я попросила патрульних звернути на це увагу.

Нудисти взагалі виявилися людьми досить агресивними. Я давно не чула стільки образ на свою адресу. Будучи корінною мінчанкою, ніколи не чула, що пляж № 5 у нас є нудистським. Я просто не хочу, щоб мої маленькі сини дивилися на голих престарілих тіток. Знімайте котедж, огороджуйте територію та робіть там, що хочете.

Loading...