Найгарячіше в зоні АТО було вчора на підступах до Донецька

У зоні АТО, упродовж вчорашнього дня, з 18 години та до опівночі, незаконні бандформування продовжили обстріли позицій українських військ.

Джерело: Відомості

Найбільш гаряче, вже традиційно, було поблизу Донецька. Тут із 10-ї вечора і до опівночі окупанти тричі зі 120-міліметрових мінометів і двічі з артилерії калібру 152 мм вели вогонь по наших позиціях в Авдіївці. Також майже о 20-й тричі по Верхньоторецькому, а близько 22-ї по Водяному найманці били з артилерії калібру 152 мм, про це повідомляє прес-центр АТО. 

На Артемівському напрямку о 22.15 бойовики застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град» по позиціях сил АТО в Троїцькому. 

А на Луганщині, з 10-ї вечора й до 2-ї ночі злочинці обстрілювали зі 120-міліметрових мінометів та гранатометів Станицю Луганську.

У районі Маріуполя, близько 9-ї вечора противник бив по селищу Старогнатівка зі 120-міліметрових мінометів та артилерії 152 калібру. 

Загалом упродовж учорашньої доби ворог 95 разів порушив режим припинення вогню. 25 разів бойовики застосовували артилерію, 24 — міномети, тричі — реактивні системи залпового вогню, 48 разів — гранатомети і стрілецьку зброю. 
Після опівночі противник продовжив вогневу активність у районі населених пунктів Водяне, Опитне, Авдіївка. 
А о 1.05, двічі о 3 ночі та о 3.50 російсько-терористичні війська з «ГРАДів» били по наших позиціях у селищі Богданівка, що поблизу Маріуполя.

Loading...