На Закарпатті за вихідні втонуло троє людей

Упродовж вихідних в області потонуло троє людей. Усього з початку року вже зафіксовано 30 осіб, які загинули на воді. Це на 10 випадків більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Джерело: Відомості

Всього за 2014 рік на воді у Закарпатській області загинуло 26 людей, інформує ДСНС.

Перший випадок стався 8 серпня в урочищі Серцьова поблизу смт Великий Березний. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби о 19.55 він чергового лікаря центральної районної лікарні. За його словами, під час відпочинку на річці Уж загинув 48-річний чоловік. Його тіло знайшли та витягли на берег місцеві мешканці. Причину й обставини загибелі громадянина з’ясовують правоохоронні органи.

Наступного дня, 9 серпня, на території Виноградівського району загинув на воді 34-річний закарпатець. Разом із компанією друзів він відпочивав на Тисі. Троє товаришів вирішили переплисти річку зі сторони с. Пийтерфолво у бік с. Фанчиково. За 30 м від протилежного берега, де глибина сягала 8 м, чоловік потонув. Про подію до Служби порятунку «101» о 16.40 повідомив очевидець трагедії. Тіло знайшли о 19.00 силами водолазно-рятувального відділення м. Хуст і передали правоохоронним органам. Останні з’ясовують деталі смертельного випадку.

І вже вночі 10 серпня о 01.17 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття звернулися занепокоєні родичі 44-річного мешканця м. Берегово. Вони повідомили про ймовірне утоплення чоловіка. Він разом із дружиною й сином після візиту в гості до друзів вирішив скупатися в озері на території с. Дийда Берегівського району. Чоловік вибрав для цього не спеціально відведене місце, а стихійний пляж. На очах у сина батько відплив від берега й зник. На пошуки тіла загиблого направлене водолазно-рятувальне відділення м. Ужгород.

Loading...