Столичні дизайнери презентували шкільну форму з українським колоритом

Столичні дизайнери презентували шкільну форму з українським колоритом

З’явилася перша та єдина в Україні шкільна форма в етностилі.

Джерело: Відомості

Нова вітчизняна торгова марка одягу «Вареники-фешн» сьогодні, 8 серпня, презентувала першу в Україні шкільну форму (для менших школяриків) із українським колоритом: елементи форми — сорочечки, жилеточки, спіднички, штанці — прикрашені традиційними для українців вишитими оберегами.

«Varenyky Fashion — молодий український бренд одягу, народжений в Україні, який презентує сучасний український етноодяг від українського виробника. Ідея переплетіння вічного із сьогоденням є базовою філософією бренду, яка втілена у поєднанні з віковими традиціями української вишивки і символів української вишиванки та сучасних трендів», — ідеться на сайті нового виробника одягу.

«Надзвичайно раді презетувати Вам наш новий викоханий проект — шкільна форма Minivarenyky. Це перша й єдина в Україні шкільна форма в етностилі, яка була створена не заради модних трендів, а заради наших діточок, аби маленькі українці носили сучасний, якісний одяг, підкреслюючи свою індивідуальність і автентичність», — написано у групі нового бренду в «Фейсбуку».

Щоправда, викласти за таку «автентичність» батькам доведеться не мало — близько трьох тисяч гривень за повний комплект. 

Loading...