Радник Авакова про главу Первомайської РДА, що принижував інспекторів ДАІ: «Це хамло має сидіти в камері в наручниках»

Радник глави МВС Михайло Апостол вважає, що первомайський «царьок» Віктор Сирота повинен бути звільнений із обійманої посади за неналежну для держслужбовця поведінку.

Джерело: Відомості

Про це він розповів у коментарі місцевому виданню «НикВести».

«Такі дії неприпустимі. Це хамло має сидіти в камері з наручниками і чути запах свого поту. Він не керівник району, а злочинець. Я думаю, що дуже скоро ми побачимо реакцію Президента на це», — сказав Михайло Апостол.

«Мене просто «розриває». Моя думка: губернатор повинен подати подання Президенту на звільнення цього хама, а начальник УМВС України в Миколаївській області — відкрити кримінальне провадження за фактом посягання на честь і гідність співробітника міліції. Також необхідно провести перевірку та розслідувати дії міліціонерів, які відпустили цю групу», — додав він.

Колишній народний депутат, радник глави МВС Михайло Апостол є куратором Миколаївщини з питань формування нової поліції.

«Дії правоохоронців із цього приводу повинні бути зразковими, нам потрібно показати, що ми не дамо надалі таке робити. За дорученням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова я закріплений за Миколаївською областю з питань формування нової поліції. Це питання я триматиму на контролі», — наголосив Михайло Апостол.

Нагадаємо, глава Первомайської райдержадміністрації Віктор Сирота вчора влаштував скандал і дебош після того, як співробітники спецпідрозділу «Кобра» спинили його авто, ображав правоохоронців і погрожував їм звільненням.

Нардеп Аркадій Корнацький, який представляє в парламенті виборців округу № 132, до якого входить і Первомайський район, вважає, що ще рано звинувачувати голову РДА за образи і приниження інспектора ДАІ, необхідно вивчити ситуацію.

Loading...