Майбутнє пікніків: створено рюкзак космічної ери Technopicnic, що вміщує стіл, склянки та usb-хаби

Майбутнє пікніків: створено рюкзак космічної ери Technopicnic, що вміщує стіл, склянки та usb-хаби

Рюкзак космічного віку — «технорюкзак», — натхненний науково-фантастичним фільмом «2001: Космічна Одіссея», містить все, що може знадобитися для відпочинку: портативний стіл, подушки, динаміки, USB-концентратори, ліхтарі та екран для обміну цифровою інформацією.

Джерело: Відомості

Дизайнери Еухеніо Фернандес і Віктор Ноуман з Atelier Teratoma стверджують, що традиції пікніків  та засоби, які ми для них використовуємо, потребують оновлення, щоб відповідати особливостям нової цифрової епохи, передає Daily Mail.

У комплекті набору для пікніка: сонячні панелі, щоб зробити його повноцінним, колонки, щоб імпровізувати музичну вечірку будь-де, екран для отримання повідомлень через bluetooth, щоб бути в контакті з іншими користувачами, USB-хаби для заряджання мобільних телефонів, а також ліхтарі та стіл для їжі з підстаканниками.

«Нас завжди захоплювали технології NASA та рюкзаки астронавтів, ми дійсно любимо фільм Кубрика «2001: Космічна Одіссея».

Technopicnic призначений для кочової людини, що вимагає певних технологій там, куди вона йде, так само, як це роблять астронавти», — пояснили розробники.

Loading...