Легенда Формули-1 Міхаель Шумахер і його дружина відсвяткували 20-у річницю шлюбу

Легенда Формули-1 Міхаель Шумахер і його дружина відсвяткували 20-у річницю шлюбу

Зірка ​F1 і легенда автомобільного спорту Міхаель Шумахер сьогодні святкує 20-річний ювілей весілля зі своєю турботливою дружиною Корінною.

Джерело: Відомості

Згадало про визначну дату в житті спортсмена видання «Міррор».

Його любляча половинка, із якою він має двох дітей, доклала усіх можливих зусиль для того, щоб оберігати свого чоловіка від настирливої уваги ЗМІ, у той час, коли перед ним лежить довгий шлях до відновлення після виписки з лікарні, щоб повернутися до своєї сім’ї.

Нагадаємо, 19 місяців тому спортсмен унаслідок нещасного випадку на гірськолижному курорті Мерібель у Франції на півроку впав у кому.

Корінні, яка виховує із Міхаелем двох дітей, 14-річного Міка та 16-літню Джину-Марі, вдалося зберегти сім’ю, попри націлені на їхню сім’ю після трагедії, що спіткала її чоловіка, прожектори медійників.

За кілька днів до аварії Шумахер у інтерв’ю зізнався, що дружина дуже важлива у його житті, і додав: «Не так легко знайти партнера, який беззастережно адаптується до темпів твого життя».

У перші тижні після нещасного випадку близьке до сім’ї джерело розповідало Daily Express: «Усі ці моделі, прихильниці, сексапільні довгоногі дівчата-піт-стоперки ніколи нічого не значили для Міхаеля. Вони з Корінної дійсно одружили не лише свої тіла, а й душі. Він не знає, що вона з ним у кімнаті в Греноблі, але вся ця її любов вливається в нього. Ніхто не любить його більше за Корінну. Якщо Міхаель через це не пройде, то і для неї життя, таке, яким вона його знала, скінчиться. Корінна більше ніколи нікого не покохає».

Loading...