Арсеній Яценюк зустрівся з делегацією Конгресу США

Арсеній Яценюк зустрівся з делегацією Конгресу США

5 серпня Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прийняв делегацію Конгресу США на чолі з керівником демократичної меншості у Палаті представників Ненсі Пелозі.

Джерело: Відомості

У ході бесіди йшлося про найгостріші виклики та завдання на порядку денному України: від захисту незалежності та територіальної цілісності до актуальних питань внутрішньодержавних реформ, повідомляє секретаріат КМУ.

Під час розмови відбувся обмін думками стосовно найважливіших завдань україно-американського двостороннього діалогу, зокрема головних орієнтирів у співпраці з Конгресом США.

Американські конгресмени високо оцінили роботу українського Уряду у винятково складних умовах.

Прем'єр-міністр висловив вдячність за тверду підтримку України з боку Сенату та Палати представників Сполучених Штатів. «Єдність навколо України, яку демонструють американські партнери, є єдністю навколо спільних ідеалів свободи та демократії. Ми вдячні за відчутну й практичну солідарність з нашим народом і покладаємося на подальші практичні кроки, які дозволять зміцнити українську безпеку, реалізувати план урядових реформ і упевнити гідну перспективу для вільного та заможного життя нашого народу», — зазначив Арсеній Яценюк.

Loading...