Віра Брежнєва мало не пустила сльозу, згадуючи, як у дитинстві продавала помідори

Українську співачку Брежнєву, в дівоцтві Галушку, знову потягло на сумні спомини про минуле.

Джерело: Відомості

Відома українська виконавиця Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками історіями зі свого непростого дитинства, пише «Івона». Артистка розповіла, що слава та визнання фанатів до неї прийшли не відразу і їй довелося подолати багато перешкод на шляху до своєї популярності.

33-річна співачка зізналася, що її родина жила небагато і їй доводилося після школи бігти на ринок на околиці міста Дніпродзержинська та працювати продавчинею томатної пасти.

«Ми боролися за кожну копійку. Хітом моїх продажів була томатна паста: «Купуйте пасту — найсмачнішу, найчервонішу», — дерла горлянку Віра на ринку.

Ще один невеселий спогад із юності Віри — відсутність грошей на банкет випускного вечора. Брежнєва згадала, як вона була готова нічого не їсти на випускному вечорі, аби тільки відзначити свято разом зі своїми друзями. Але однокласники тільки хихотіли за спиною майбутньої зірки і не розуміли її проблем.

Співачка зізналася, що саме через важке дитинство вирішила використати свою зовнішність і подала заявку на участь у конкурсі краси. Так дівчину помітили продюсери група ВІА Гра — і її зоряна кар’єра стартувала.

Loading...